Mia Törnblom...

Är en spännande människa att lyssna på, min fru har köpt två böcker av henne och hon säger att det är fantastisk läsning. Jag tror henne, när jag ser henne på tv eller lyssnar på henne när hon pratar så känns det att det finns en massa energi som är positiv och säkert ger glädje åt många. Det sorgliga är ändå när man hör människor tissla och tassla med varandra med orden -vad stark hon är som tagit sig ur drogträsket eller -kul att det går bra för henne men man får inte glömma bort vad hon är för något!
Det är alltså ändå så att hon hos vissa är knarkaren och inget annat, det vore väl synd att se henne som en människa bara som haft det tufft och klarat det?
När jag mådde riktigt dåligt och inte visste vad jag skulle göra med mitt liv så fick jag tipset av min fru att kontakta Mia, där kunde jag få vägledning och coaching som kunde vara bra för mig. Jag skrev ihop ett brev där jag förklarade min situation och att jag inte riktigt litade på den allmänna sjukvården och därav vänder mig till dig. Jag fick ett mail tillbaka där det stod att Mia har fullt upp med föreläsningar och dylikt men det skulle gå bra om jag vände mig till hennes företag Personligutveckling och få kontakt med någon annan av hennes coacher. Jag bifogade ett brev med mailet där jag förklarade ganska utlämnande vem jag är, jag berättade också mer allmänt om vilka drömmar jag har osv. Detta var två månader sedan och jag har inte hört ett dugg från någon av dem, inte ens ett mail.
Det blir en lite svår situation och det dyker upp frågor. Var är mitt brev som jag var ganska öppen i? Vem har läst det? Vad har de gjort med det? Återigen så är det nog mig själv jag får "banna", hur fasen kunde skriva detta öppenhjärtliga brev utan att veta vem som skulle läsa det? Hoppas bara att de kastat mitt mail i soporna så att det inte cirkulerar bland en massa anställda inom företaget, hoppas att de är så seriösa som de utger sig för att vara! Jag kan få känslan av att som coach åtar man sig gärna de lite finare och rikare företagsledarna för där får man den referensen som man behöver och där får man bra betalt! Jag kanske inte riktigt passade in bland klientelet de är vana vid!

Ha en trevlig måndag!  // J

Kommentarer
Postat av: Helene

...jag har också skrivit till Mia utan att höra ett ljud...

Hon skriver bra men tar hand om resten sämre. Typ.

:(

2009-01-20 @ 06:19:35
Postat av: Jumo

Visst är det märkligt!? Vi är inte tillräckligt "fina" eller kända... Tyvärr är det nog så..

2009-01-21 @ 08:15:31
URL: http://jumo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0