Hemma igen..

Efter tentan som kändes riktigt bra faktiskt! Jag har bara en kurs kvar nu och sen slipper jag allt pluggande ända fram till slutet på augusti :-)

Jag sitter här i lägenheten och bara njuter av att vi slipper bo i hus! Inte en dag har jag längtat tillbaka till huset, jag bara älskar att slippa tänka på att gräset ska klippas, poolen ska dammsugas och det värsta av allt var att det är ett gult trähus och ni vet vad man måste göra med trähus ibland! Måla! JAG SLIPPER DET NU!!

Hur går allt för övrigt då? Jo tackar som frågar, igår hade jag mitt boxpass igen, det var exakt 9 tränanden vilket är väldigt dåligt för det brukar vara så mycket folk så att jag brukar få agera dörrvakt och stoppa de 3 sista pga att det blir för fullt! Detta beror nog på det fina vädret, alla som tränat hårt hela vintern vill ut och visa sina nyvunna muskler, konstigt ändå att man väljer att sluta träna så fort solen kommer fram, jag menar att sommaren är ganska lång så när juli kommer har de hållt upp i ca 2.5 månader..Då finns det kanske inte så mycket kvar...

Träning är underbart, jag har lite svårigheter med motiveringen till att träna just nu, jag får verkligen tvinga iväg mig, men när jag väl är där så känns det alltid lika bra! Den bästa känslan kommer efteråt när  lugnet lägger sig i hjärnan, allt känns bra just då. Jag kommer nog aldrig att sluta med träning..

Jag har en kurskamrat, hennes mamma fick cancer för ca ett år sedan, cancern satte sig i bukspottskörteln men de fick bort den. Trodde de!! Hon har nu cancer i hela levern och inget finns att göra.. Jag ser sorgen i hennes ögon då hon bara går och väntar på det oåterkalleliga, jag lider med henne..Trots detta faktum så röker hon och hon röker mycket, stressen gör så att cigaretten tänds oftare och oftare. Jag förstår inte och kommer aldrig att förstå en rökare, vad är det som krävs för att man ska förstå hur farligt det är??

Nog om allt.... Ha en trevlig dag! Ikväll är det AIK mot Helsingborg på TV missa för allt i världen inte det!!

// J

Mediciner....

Jag har funderat en del kring mediciner, eller kemikalier överhuvudtaget som man stoppar i sig. Ta bara ipren eller alvedon och hur lätt det är att ta en tablett när man har lite ont i huvudet, får man lite halsbränna hittar man något annat osv..

I vissa fall har man inget val för om man som min fru drabbas av struma och blir tvungen att operera bort sin sköldkörtel så kan det bli lite svårt att leva utan medicinering. Om man drabbas av en tarmsjukdom så måste man äta medicin, om man drabbas av värk eller smärta någonstans så är man också tvungen, jag tror att ni förstår vad jag pratar om eller vad jag vill ha sagt.

En sak som förbryllar mig och gör mig upprörd är det här med adhd och mediciner, om man har adhd och får mediciner så får man oftast centralstimulerande alltså det har liknande eller samma effekt som amfetamin. Nu börjar moralisterna sin klagosång om hur fel och farligt det är.. Ingen reagerar när man äter citodon i mängder på grund av värk och det kan jämnställas med morfin, ingen reagerar när kvinnor får östrogen mot klimakteriebesvär... Sluta klaga!!

Människor kommer att missbruka droger i alla tider, den största drogen vi har i samhället är alkoholen men den är alldeles för viktig för gemene man så den får vi inte röra, våga inte baktala den och förstöra "svenssons" helgmys...

Om du har adhd och äter centralstimulerande så blir effekten av medicinen att du blir lugnare i huvudet, får lättare att koncentrera dig och livet blir behagligare, mycket behagligare för nästan all stress försvinner. Om du däremot inte har adhd och äter samma medicin blir du stressad och mår apa.. Alltså hjälper medicinen och ger en positiv effekt till en människa som kanske mått dåligt hela sitt liv, det värt massor!

Att man sedan sitter hemma och funderar över om man var drogad när man kände sig så lugn och harmonisk får man brottas med själv, man får jämföra innan och efter medicinen och när man mår bäst, hur man vill må osv. En sak är iallafall säker du skulle aldrig fundera på om du var drogad när värken försvinner efter 2 citodon och du känner dig "lullig", man somnar ju så gott....

Ha en trevlig tisdag...... // J

Att försöka..

Prata med sin 16 åriga son via msn kan ge mig hjärnblödning!! Hur kan det vara så att det tar ca 5 minuter innan man får svar frågorna man ställer?! Är det så att alla andra förutom föräldrarna har en prioritet? det innebär att man hela tiden hamnar längst nere på listan av dem som väntar på svar...#&*//@.... så känner jag när jag väntar!!!

Jag ska strax ner på stan, frun ska köpa cykel och jag ska följa med som smakråd!! hehehe...  Vad är det egentligen man ska ge råd om när man är smakråd? Frun kan ha tre olika plagg som hon provar här hemma om vi ska iväg någonstans, varje visning av plagget efterföljs med frågan -Är det här fint?

Jag svarar förstås att det är fint, här börjar problemen. -Vilket är finast? Hmmmmmmm? Jag vet i ärlighetens namn inte vad eller vilket som är finast. Måste man välja?

Det här är nog något jag aldrig kommer att kunna bemästra! :-) Det är fint räcker bra för mig!! Jag gjorde det stora misstaget förra sommaren att säga till henne att hon fått lite tjockare lår.... Herregud!! Jag kan säga att jag aldrig mer kommer att kommentera hennes lår, de är så fina och slanka. :-) De kommer alltid att vara lika fina och slanka.. Att min mage är mjuk det får man kommentera hur många gånger som helst däremot.... :-/

En annan sak jag tänkt på är det här med tuttar! När man passerar 40 strecket så händer det något med dessa organ.. Kvinnor vill förstora sina, män vill ta bort sina... Varför blir det så? Varför växer de på männen men inte på kvinnorna? Känns lite grann som att vår skapare har planerat fel här.....

Nä nu är det dags för att leka smakråd!!  Ha det gott // J

En trevlig helg...

I värmen önskar jag er alla... Vi har huset fullt med barn hela helgen, våra egna och kontaktbarn, så brist på sysslor är det inte.. :-)

Snart är sommaren här.... snart...

En sak jag funderat på är att jag skulle vilja införa en ny regel/lag i Sverige. Den ska jämnställas med jaktlagen och  infalla en gång om året, denna regel ska dock endast existera 2 timmar exempelvis 3 februari varje år.

Lagen eller aktiviteten ska kallas för "avskjutningsdagen". Den går ut på att man får ta itu med sina fördomar. När jag läser bloggar och inlägg i spalter och kvällstidningar så reagerar jag på att så många tycker så illa om mycket och på det här viset skulle vi bli av med det vi tycker illa om!

Tänk att man går runt och hatar invandrare eller judar eller pedofiler, här har vi möjligheten att skjuta av under två timmar om året helt utan att kunna straffas!! Vilket tillfälle!! Alla kan bli lyckliga och vi får ett rent och fint samhälle som städar bort allt skräp!

De som sitter i fängelset får vi skjuta prick på, de som bor i Rosengård får vi bomba och de som bestämmer får vi lägga oss i bakhåll på och strypa sakta med pianotråd... Härligt va?!

Visst är det fint att vi kan bestämma själva vilka som ska leva eller dö, för när jag tittar på mig själv så är jag så mycket bättre än alla andra, om jag hamnar i trångmål så är det otur men DOM gjorde det med flit!!

Om min avskjutningsdag går igenom och börjar gälla så kan jag sätta mig ner varje år den 2 februari och rannsaka mig själv och vad jag gjort och bara hoppas på att alla andra också kan se det jag ser, nämligen det faktumet att jag hade otur när jag gjorde illa andra, JAG kan ju inte hamna i elden för någon vettvilling som vill skjuta mig för JAG är ju inte som alla andra, JAG är bättre.....

Ha en fin söndag!! :-)

// J

Det är mycket nu...

Allt på en gång, eller ingen tid över. Jag hinner inte med bloggen överhuvudtaget just nu, tenta snart igen vilket kräver min fulla uppmärksamhet om jag ska komma dit jag vill. Helt sjukt hur tiden bara inte räcker till ibland.

Skriver inte så mycket mer just nu utan önskar alla en trevlig dag/kväll/vecka :-)
Återkommer när tiden återigen hämtat igen det den förlorat, håll alla era tummar för mig på den kommande tentan.

// J

Kvällen..

Kommer oavsett man vill eller inte, vi tog ett avbräck idag och hälsade på mamma. Frun och jag åkte hem till henne och blev bjudna på mat och ett enormt wienerbröd med massor av mormors hosta i mitten.. Hur gott som helst, och mättande.

När jag satt i bilen på väg hem från mamma så kände jag hur mycket hon betyder för mig, jag har aldrig förrut kunnat se så klart på vissa saker som jag gör idag. Min mamma är viktig för mig det är bara så, vi träffas alldeles för lite. jag skulle kunna gnälla och klaga på henne, jag skulle kunna banna och skrika om dålig uppväxt. Jag väljer dock att se det viktiga, jag har alltid kunnat vara mig själv inför henne och hon har alltid älskat mig oavsett. Det är viktigt..

Vi var hemma igen vid 15-tiden och tog återigen tag i lägenheten, det börjar ta form ordentligt nu och blir så förbannat fint, stolt är jag. Fruns som kom hit på kvällen, det är nu mamma vecka som det heter så käckt i dagens moderna samhälle.
Han är härlig pojken och skulle inte ens tänka tanken att vara mer hos en av föräldrarna, jag vill ha både mamma och pappa säger han.

Dags att duscha och rikta stegen mot sängen, jag kan inte låta bli att känna sorg och avundsjuka mot min fru och hennes EX. De har en god relation till varandra, de älskar sonen oavsett vad precis lika mycket, de tillåter varandra att vara föräldrar på deras egna villkor. Sonen bor varannan vecka här och varannan hos pappan....

Det blir tomt varje gång han kommer hit för sin vecka, jag blir påmind om att jag har en dotter som aldrig kommer hit..

Jag är avundsjuk och jag sörjer och längtar...

Ha en trevlig söndag kväll och godnatt......// J


Still alive...

Hemma igen efter äventyret på IKEA! Det är speciellt att gå på IKEA, svärfar var med så jag fick stöd när det blev alldeles för tungt.. :-)

Jag sa till honom att vi skulle tillsammans titta efter glada män, eller rättare sagt jämföra alla kvinnor med ett lyckligt och stirrigt uttryck i ansiktet med alla män som hade ett ångestliknande ansiktsuttryck, ungefär som motivet i tavlan "skriket". Jag tror jag vet var Munch fick inspiration till sin tavla nu... :-)

Nåväl hemma igen och nytränad, ska plugga lite, snart kommer frun hem från affären, hon inhandlar idag diverse skruvar och plugg som ska användas till att sätta upp hyllor och annat som vi köpte på IKEA igår. Sannolikheten att jag ska få sitta i köket och plugga medan hon skruvar upp hyllor är nog obefintlig. Bäst att göra sig beredd.. :-)

Det finns ju olika bokstavskombinationer när man bedömer människor psykiska tillstånd! Jag har ju som jag tidigare skrivit om ADHD, det finns en väldigt viktig kombination som läkarna tycks ha glömt! Den heter I,K,E,A,  Undrar vad det krävs för medicin här? den drabbar dessutom nästan endast kvinnor, eller den drabbar män och kvinnor på olika sätt..

Nog om det, finns massor jag skulle vilja skriva om idag, jag vill fortsätta spinna på om Annika Östberg... Jag bara älskar att få provocera ibland, men det får vänta. Jag avslutar med att lämna en bild på en man som precis kommit hem från IKEA!

Ha en trevlig helg! // J




IKEA!!

Frun börjar sakta hämta sig från sin operation, hon börjar röra på huvudet och kan se sig omkring på ett ledigare sätt än hon gjorde för 2 veckor sedan. Man skulle kunna säga att hon inte längre ser ut som Morticia i familjen Addams. Hon har sett ganska sliten ut och haft en önskan om att få besöka ikea när hon mår bättre, vi har ju flyttat och allt, vi behöver ju köpa nya saker osv... Ni har säkert hört eller sagt dessa ord själva..

Vid ett svagt ögonblick när hon var ganska trött lovade jag henne att när hon mår bättre så besöker vi varuhuset tillsammans, hon är nu bättre!! Hmmmmmmmm.... Imorgon bär det av, gissa vem som promenerat omkring här hemma med tumstocken i högsta hugg och ett leende så brett att till och med Peter Wahlbeck skulle bli avundsjuk.

Svärfar tittade på mig med bekymrad blick och sa - det är tydligen så att vi män bara måste gå igenom detta allihop!
Samtidigt sa han att -de avviker direkt från den utsatta planen och tittar på allt, även sådant som vi inte kommit överrens om!!
Jag kan bara skratta, senast jag var där sa frun till mig att vi ALDRIG ska dit tillsammans igen, det höll länge! Så mina vänner nu ska jag in i duschen, jag ska äta ett halvt kilo pasta och gå i säng tidigt. Jag måste ladda med kolhydrater och sömn, hur jag ska klara av att inte bli på dåligt humör har jag ännu inte kommit på..

Nåväl frun blir lycklig och vi får fint hemma, om ni läser i tidningen eller hör på nyheterna att ikea brinner så vet ni vem som tänt på!

Ha en trevlig kväll.... hälsar bokhyllan Billy!!

Visst är det härligt...

Kan inte tjata nog om denna värme som möter mig när jag går utanför dörren, det är så skönt att ljuset och värmen kommer med stadiga steg. Jag fick ett samtal om ytterligare ett arbete i sommar idag, blir inga större svårigheter att klara ekonomin, svårigheten ligger i att man vill ha semester, men när?? Det löser sig sa han som ....i vasken eller nåt sådant...

Jag följer med spänning tidningars och människors diskussioner om kvinnan som transporterats hem från USA för att sitta av det hon har kvar att sitta av sitt straff. Det lustiga är att nu skriver man hur hemsk hon varit, hur delaktig hon varit i tre mord, för ca tio år sedan gjorde man allt för att få hem henne "hon var så oskyldig"hette det då, hon hade ju bara suttit i en bil när hennes man dödade tre personer..

Tänk hur man kan rikta texten i en kvällstidning, tänk att människor går på allt de läser.. Hon har suttit i Amerikanskt fängelse i 28 år, jag vet inte vad hon gjort mer än att hon på något sätt varit delaktig/närvarande vid grymma brott. Hon har flytt sitt hem 13 år gammal efter diverse tråkiga händelser och sedan hamnat alldeles för snett.. Nu dömer vi henne igen, -hon ska sitta resten av livet,  -hur fan kan man bekosta hennes hemfärd på 600 000 kr osv är orden som haglar omkring mig..

Snälla!! Jag vet inte vad hon gjort, men låt oss säga att hon är 48 år gammal idag, då var hon alltså 20 år gammal när allt hände. Jag har svårt att tro att hon inte förändrats under dessa år, det värsta jag vet är människor som säger att -såna som hon ska man aldrig släppa ut igen..

Jag kan och kommer aldrig att ge efter för dessa fördomsfulla tankar om andra, för vet ni? Dessa andra kan helt plötsligt bli någon som står er väldigt nära men då, ja då är det ju någon man känner och han/hon är egentligen riktigt sjysst!

Ha en trevlig kväll och en fin torsdag morgon...// J

Tiden som gick...

Påsken är över!! Det känns dubbelt att sitta hemma o vänta på att vardagen ska komma. Det var inte alls länge sedan man stängde alla affärer på långfredagen, då kändes den lång måste jag få säga! Numera finns påsken bara som en extra ledig vecka, det enda man vill ha av kristendomen i Sverige är dessa ledigheter, påsk, jul osv.. Snart blir det dessutom kristi himmelsfärd! Visst är det härligt! Återigen så kan den svenske mannen med snus under läppen springa som en iller in på systembolaget och ínhandla en kvarting whisky och sex starköl.... Jihuuuu!!!

Påsken har fört med sig mycket god mat, sommarvärme, glada barn, vin, öl, gitarrspel, sång och osämja. Inte i nämnd ordning dock utan det är en sammanfattning av helgens händelser. Relationer är för mig ett gissel, jag funderar alldeles för mycket på vad som egentligen är rätt och fel, det resulterar ofta i att jag viker ner mig och tänker att det är jag som är knäpp!

Jag har börjat förstå att för att jag ska bli och för att jag ska känna mig lycklig så måste jag också lyssna på min inre röst och vad jag behöver och inte behöver. Om vissa saker och åsikter känns konstiga för andra så får det väl vara så då, för det är jag och det är min åsikt som gäller för mig. Ständig är den konflikt som bygger på prestige och veta bäst istället för kärlek och omtanke...

Jag satt i soffan igår och funderade på vad jag skulle vilja göra, jag längtade efter att se en riktigt bra fotbollsmatch för det var länge sedan! Jag älskar det här pirret innan en bra match, jag blir som ett barn, jag har glömt bort att jag älskade fotboll tidigare! Min son ringde och berättade att han skulle se AIK-Kalmar på canal+ (hmmmmmmmm?)

Jag plockade upp luren och ringde tele2, jag vill också ha canal+, jag vill också se AIK-Kalmar! Sagt och gjort, klockan blev 20.00 och där satt jag uppkurad i soffan och hejade på mitt kära AIK, de vann dessutom med 1-0!!

Det mina vänner var en seger för mitt inre, jag följde känslan som man så ofta bara bläddrar förbi, den där känslan som är den viktigaste känslan vi har, den här känslan som är spontan och som vi ideligen förhandlar bort med vår tanke. Lyd ett råd från mig, ta tillvara på den första tanken ni får när ni vaknar, förhandla inte bort den, följ era känslor bara för en dag...

Nu är det dags för studier igen... Ha en trevlig vecka // J

Glad påsk!!!

Ville bara passa på att önska er alla en trevlig påsk med massa god mat och ljummen öl :-)
Vi håller på och gör iordning här hemma för fullt, nya utemöbler, ny säng till sonen... Det blir hur fint som helst!!

Jag har haft en 24 timmars blodtryckskoll på mig, jag fick den igår på sjukhuset och lämnade tillbaka den imorse runt 10.
Jag höll på att bli paranoid! Var tjugonde minut så brummade den igång och drog åt runt armen, efter 5 timmar gör det ganska ont. jag blev väckt varje gång den brummade igång inatt, det värsta är att det lät som en prutt!! Kul! Man fick vänta in tiderna emellan brummet och passa på att handla eller nåt då, vill ju inte stå i kassakön på Willys röd i ansiktet och skylla på en maskin som sitter runt magen!

Allt om allt nu... ha det så trevligt i helgen nu och glöm inte bort att gå till kyrkan! ;-)

Hur svårt..

Är det inte att ladda om med en ny kurs nu när våren närmar sig och man känner sig som ett utskitet lingon i huvudet? Jag bara längtar efter att få vila, viila, viiiila.

Jag såg en arbetsplats som sökte personal över sommaren, precis ett sådant arbete som intresserar mig och tillhör det området som jag utbildar mig inom. Jag skickade in en ansökan och mailade med min CV, jag var trött när jag gjorde det och rättade CV-n på stavfel och tog bort sådant som var av ointresse till denna arbetsplats, kändes riktigt skönt att få iväg ansökan.

Dagen efter läste jag av en slump igenom ansökan när jag satt vid datan, jag hade missat att rätta en viktig mening i min CV, där man avslutar hela ansökan med ett personligt brev med vänliga hälsningar J osv, hade jag glömt att ta bort julens ansökan så jag skrev i min ansökan om sommarjobb -Vänliga julhälsningar J.... Hmmmmmm...

Men vet ni vad? De ringde dagen efter, jag åkte dit på intervju och fick jobbet!! Det måste bero på min skönhet!! :-)
Tänk att allt löser sig på nåt konstigt vis jämt, tänk hur många gånger man suttit o kliat sig i huvudet när man inte har några pengar kvar och månaden precis börjat. Tänka alla gånger man tappat hoppet över små och stora saker..

Men det löser sig...... Tänk om man alltid kunde se o känna det!!

Dusch nu, jaga frun i säng sen...... HEAT!!  :-)

Ha d gott........ //J

Är det så?

Att innehållet i min blogg blir alldeles för mörkt och deprimerande? Jag vet att jag skriver mycket om mörka känslor och tankar, men i verkligheten är jag en annan människa.. Detta är en plats för mig där jag kan göra mig av med känslor och funderingar, en plats där jag känner mig fri! Vill bara veta lite hur ni som läser upplever mina ord....

ha det bra // J

Återigen

Vaknar man upp ur sin dvalaliknande sömn, ögonlocken är fastklistrade i varandra, man är torr i munnen och man kan ana en ljusstrimma som söker sig igenom persiennerna i sovrummet. Man är ett ord som är lätt att ta till, då kan man hålla allt ifrån sig och lägga det utanpå, bekvämt men fegt.

När jag vaknar upp på morgonen så känner jag ganska ofta -inte igen, jag orkar inte.  Den här känslan som finns inne i mig och som alltid påminner mig om att jag inte är ok, den känslan är outhärdlig, den säger till mig att vad jag än gör och hur jag än beter mig så är jag alltid den personen jag försöker springa ifrån ändå, det finns ingen säker flyktväg.

Det är lätt att tro att jag är en ständigt deprimerad person, visst kan det vara så, eller inte. Det finns orsaker till att jag mår som jag gör emellanåt, det finns orsaker till att jag skriver om det ofta! När jag sätter mig ner och skriver om det så hamnar det på på ett vitt ark och det ger mig en viss sinnesfrid, jag blir av med en del av ballasten som tynger min ryggsäck.

Jag känner mig ratad, oälskad och betydelselös, jag vet att det finns människor omkring mig som jag betyder mycket för, jag vet att jag är behövd, livet skulle kunna vara så enkelt men det enkla tilltalar inte mig. När jag växte upp fick jag ofta höra att jag inte duger, jag hörde min mormor säga att hon inte tycker om för att jag är så lik min far, hon behandlade mig som en pestsmittad kloakråtta och jag var hennes barnbarn. Jag hörde och såg/kände saker som man inte ska behöva känna och se när man är liten.

Visst kan man säga att man ska lägga allt gammalt bakom sig och gå vidare, men det är bara ord, det är bara något man säger för att kunna göra livet och dess mönster enklare. Jag vet också att om jag bara släppte det förflutna och trampade framåt så skulle allt bli bättre, men det är inte så lätt på grund av att det förflutna har skapat mig och min personlighet.

Det finns en röd tråd som följt mig sedan jag var liten den är rödare än den rödaste stuga du kan tänka dig, eller den rödaste växten du kan se och det är att få höra eller känna orden -du är inte bra nog, du duger inte,. Det jag menar är att dessa ord och beteenden kommer från de som betyder allra mest för mig, därför blir det också så förbannat tufft att försöka le och njuta av livet. Jag kommer aldrig att förstå vissa saker, kanske jag får en förklaring den dagen jag tar steget till världen ingen återvänt från, kanske någon klappar mig på huvudet, kramar om mig och säger - Fasen vad du kämpat bra...Det skulle vara skönt, jag behöver få veta att allt detta är värt något!

Frid mer er ute i landet, njut av våren...... // J

Lördag kväll...

Klockan är ca 23.00 och vi har precis tittat på "Patrik 1,5" klart sevärd film tycker jag.. Dagen har varit sommarlik, jag började med ett box-pass klockan 10 imorse och sen har dagen bara rullat på. Min syster och hennes man kom hit och hälsade på, vi åt lunch och en glass jag aldrig ätit för som bara var hur god som helst..

Frun har varit inlagd på sjukhus då de har opererat bort hennes sköldkörtel, jag hämtade henne igår vid lunchtid så hon är ganska kraschad fortfarande. Hon har ett snitt rakt över halsen på ca 5 cm, de har alltså bokstavligen skurit halsen av henne! Hua!

När hon promenerar omkring här hemma ser hon ut som "Morticia" i familjen Addams..Tänk att man opererar halsen och sen får man åka hem dagen efter?! Märkligt måste jag säga..

För övrigt trampar livet på som vanligt, jag har sökt en hel massa sommarjobb eftersom skolan slutar tidigt i juni och jag har inte råd att gå hemma hela sommaren. Fick ett samtal i fredags redan så jag ska på anställningsintervju på måndag, kan ju lösa sig snabbt det här.

Jag vill jobba ganska mycket så vi får ihop en fin kassa till slutet på sommaren då vi ska åka utomlands en vecka med barnen. Hinner med en vecka i Luleå också med lite tur, kanske passa på att hälsa på bekanta i Härnösand och grilla och visa lite var lysknappar sitter osv..

Nog för nu.... ha en trevlig helg, det som är kvar av den... // J

Musik som ger kärlek...

Solen skiner ute, värmen når nästan hela vägen in i själen, den biten som solen inte hittar söker musiken upp!
Detta är en av anledningarna till att jag bara älskar The Script och deras musik. Senast min dotter var här spelade jag denna låt på gitarr och vi sjöng tillsammans....Behöver jag säga mer...

Lyssna och njut!!   // J




April..

Stegar in med sol och värme här i närheten av Stockholm. Ungdomar springer omkring i t-shirt , jeans, solglasögon och mössa (?), när fasen ska dom ta av sig mössan undrar jag?!! Tanterna och farbröderna springer omkring med sina hundar, de stackars hundarna har fått stressmage efter fem minuter då de aldrig får skita ifred. Där står matte eller husse och prasslar ivrigt med bajspåsen, så dags nu va när era lämningar från vintern börjar visa sig och lukta! Inte en chans att man tar en genväg över en gräsmatta någonstans för då har man ett halvkilo pudelbajs under skon..

Jag älskar hundar men är bara så förbannat allergisk, vi bestämde oss för två år sedan att vi skulle köpa en hund, vi letade som galningar efter "allergisäkra" hundar både på nätet och via telefon. Till slut hittade vi en ras som vi föll för Bichon havanaise heter den rasen och ska vara kanonbra för allergiker, sagt o gjort vi åkte dit och hälsade på (till kenneln) jag gosade som aldrig förr med den ena hunden efter den andra, här ska gosas och kollas tänkte jag :)

Jag märkte ganska snart att det kliade på underarmarna men körde strutsmetoden, det hela höll på att sluta riktigt riktigt illa, när jag satt i bilen på hemvägen svällde mina ögon upp så jag knappt såg något och astman var ett faktum! Barnen grät floder måste jag få säga och de grät inte för min skull...Hmmmmm... Så hund kan vi inte skaffa, vi kanske kan hämta lite pudelbajs och lägga på mattan här hemma och låtsas att det är en hund?! Nääää... struntar i det tror jag...

Nu ska jag strax iväg och skriva kontrakt på husförsäljningen, känns lite obehagligt att göra det den första april ;-/ men vi hoppas att det inte är ett skämt! Ha det så bra ute i landet och njut av solen..

En fundering bara, hur kommer det sig att alltid när man ska ta hissen i en byggnad så befinner den sig högst uppe när man trycker på knappen? Tvärtom är det när man ska åka ner.....

Ha d gott // J

RSS 2.0